Startzoekvind Beheer

Startzoekvind.nl
- Pagina aanmaken
- Vragen & antwoorden

- Pagina nog vrij?
- Inloggen
- Overzicht pagina's

Laatste nieuws

Zaterdag, 28 oktober 2006 - Aantal vernieuwingen gepland
De komende tijd zal er achter de schermen worden gewerkt aan nieuwe updates. Zo zal er een nieuw systeem voor het bepalen van de paginakleuren komen en nog een aantal nieuwe of verbeterde mogelijkheden. Een van de grote updates die gepland staat is het beheren van meerdere pagina's onder n account. We zijn druk bezig met het realiseren van deze mogelijkheid.
Vrijdag, 27 oktober 2006 - Complete website vernieuwd en uitgebreid!
De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van de website. Met uiterlijke en inhoudelijke veranderingen willen we Startzoekvind.nl een nieuw leven in blazen! Er zijn veel nieuwe mogelijkheden gelanceerd waarmee het mogelijk is je eigen pagina ng meer naar wens te maken!

Eigen pagina maken
Op Startzoekvind.nl is het mogelijk een eigen pagina aan te maken. Op deze pagina kunt u over een bepaald onderwerp allerlei links en informatie verzamelen om zo uw eigen pagina aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Het is ook toegestaan eigen reclame te plaatsen, zodat het u ook nog een aardig zakcentje oplevert!

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een account aanmaken waarmee u uw pagina's kunt beheren. Het aanmelden is helemaal gratis.

Uw voornaam
Uw achternaam
Uw e-mail adres
Wachtwoord
Bevestiging wachtwoord
Pagina titel .Startzoekvind.nl
Adult? (18+) Adult websites met veel banners en reclame zullen door ons worden verwijdert. Ja Nee
Bij het aanmaken van een pagina gaat u akkoord met de voorwaarden.